Wallpaper 3D

Pedaran pondok:

Non-toksik sareng ramah lingkungan: stiker témbok XPE didamel tina busa XPE, anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng henteu beracun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Kandel

Ukuranna

Kertas témbok 3d

XPE

0,25cm

70 * 77cm

0,35cm

70 * 77cm

0,5cm

70 * 70cm

0,55cm

70 * 72cm

70 * 77cm

70 * 90cm

0,75cm

70 * 77cm / 70 * 72cm

1. Non-toksik sareng ramah lingkungan: stiker témbok XPE didamel tina busa XPE, anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng henteu beracun.
2. Kualitas kuat: desain kentel super caket, lemes sareng tahan tahan.
3. Rupa-rupa gaya: 3D desain tilu diménsi, tékstur jelas, warna euyeub sareng warna, motong gratis.
4. Gampang dibersihkeun: tahan cai sareng anti fouling, usap bersih.

Wallpaper mangrupikeun bahan hiasan interior anu dianggo pikeun témpél témbok, anu seueur dianggo dina hiasan interior bumi, kantor, hotél, hotél, jsté. Bahan na henteu ngan ukur dina kertas, tapi ogé kalebet bahan sanésna. Kusabab éta ngagaduhan ciri anu rupa-rupa warna, pola anu beunghar, gaya mewah, kaamanan sareng panangtayungan lingkungan, pangwangunan anu merenah, sareng harga anu terjangkau, anu henteu tiasa dibandingkeun sareng bahan hiasan interior anu sanés.

Biasana pulp kai kimia anu diputih dianggo pikeun ngahasilkeun kertas dasar, teras diolah dina prosés anu sanés, sapertos palapis, percetakan, embossing atanapi panutup permukaan, sareng tungtungna dipotong sareng dibungkus sateuacan angkat ka pabrik. Éta ngagaduhan kakuatan, kateguhan, penampilan anu saé sareng tahan cai anu saé.

● Umur jasa panjang: Anggo wallpaper sareng téknologi produksi anu maju, bahan na langkung saé, sareng umur jasa bakal langkung lami.

● Kecepatan pangwangunan gancang sareng bersih: hese pikeun ngalukis témbok sareng éta bakal nyéépkeun sababaraha noda, sareng sesah ngaleupaskeunana, tapi nalika wallpaper ditempelkeun, upami lem teu kahaja tumpah dina skirting board atanapi window frame, urang biasana nganggo rag atanapi spons. Éta tiasa diberesihan gancang.

● Gaya beunghar: pilih wallpaper karesep anjeun sareng janten pangaruh naon anu anjeun pikahoyong.

● rohangan harga anu ageung: harga tiasa nyumponan kabutuhan tingkat anu béda.

Gambar Produk

3D Wallpaper0102
3D Wallpaper0104
3D Wallpaper0105
3D Wallpaper0101
3D Wallpaper0106
3D Wallpaper0103

Ngepak

Kantong pe, karton atanapi kantong anyaman Big.

3d packing4
3d packing3
3d packing2
3d packing5
3d packing6
3d packing7
3d packing8
3d packing9
3d packing10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali