Tentang Kami

Profil Perusahaan

Perusahaan kami Linyi Yilibao Rumah Tangga Produk Co., Ltd. kami mangrupikeun produsen anu didamel pikeun produksi sareng penjualan produk rumah tangga sareng produk orok, urang gaduh jalur produksi anu propésional sareng kapasitas produksi anu hadé.

Perusahaan urang perenahna di Kota Linyi, éta milik Propinsi Shandong, di beulah kalér Cina. Kota Linyi mangrupikeun salah sahiji pusat logistik di Cina kalér. Angkotna merenah pisan. Éta caket pisan sareng Pelabuhan Qingdao. Biasana kami nganggo Pelabuhan Qingdao pikeun ngekspor barang. Upami anjeun peryogi, éta ogé merenah pisan pikeun ngangkut barang ka tempat sanés di Cina sapertos Guangzhou, Shenzhen, Yiwu, Shanghai sareng Ningbo dll.

Kami produsén. Kami parantos ngahasilkeun sareng ngical produk orok sareng produk rumah tangga langkung ti 10 taun. Kami gaduh jalur produksi anu propésional sareng padamel terampil, urang gaduh seueur pabrik.Kami utamina ngahasilkeun tikar ulin orok, tikel tilepan, tabel barudak, murangkalih slide sareng produk orok sareng murangkalih anu sanésna, ogé kami ngahasilkeun stiker témbok, bangku sareng produk rumah tangga anu sanés. Produk kami gaduh seueur sertifikasi, sapertos EN71, ngahontal, ROHS, ISO jsb.

Maca deui

Kalayan produk anu bermutu tinggi sareng harga produk anu lumayan, konsumén kami disebarkeun seueur di panjuru dunya, sapertos Éropa (Perancis, Jérman, Rusia, Ukraina, Polandia, Italia, Inggris, Spanyol, Slovenia, dll.), Amérika Kalér ( Kanada, Amérika Serikat, Méksiko, jst.) Jsb., Amérika Kidul (Brazil, Bolivia, Argentina, Chili, Peru, Kolombia, Ékuador, Uruguay, sareng sajabana), Asia Tenggara (Filipina, Vietnam, Kamboja, Myanmar, Thailand, Malaysia, Indonesia, Brunei, sareng sajabana), Asia Kidul (India, Pakistan, Maladewa, Sri Lanka, Bangladesh, sareng sajabana), Timur Tengah (Israel, Mesir, Arab Saudi, Iran, Irak, Yordania, Bahrain, sareng sajabana), Oceania (Australia, Selandia Baru, jst.), Sareng Afrika (Nigeria, Afrika Kidul, Tanzania, Kenya, jst).

Kami taat kana filsafat bisnis "pelanggan heula, basis integritas", Kami keukeuh ngahasilkeun sareng ngajual produk anu saé, janten kami parantos kéngingkeun dukungan sareng kapercayaan seueur palanggan. Upami anjeun resep kana produk kami, anjeun tiasa ngahubungan kami.
Maca deui

Pameran

Exhibition1
Exhibition2
Exhibition3
Exhibition6