Méja Barudak Ku Bangku Sareng Blok Gedong

Pedaran pondok:

Atikan: Aya blok wangunan dina méja, sareng murangkalih tiasa maénkeun blok pambangun. Ieu saé pikeun pendidikan orok.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Méja Barudak Ku Bangku Sareng Blok Gedong

Bahan

Plastik

Bentuk produk

Ketik 01 (buleud)

Ketik 02 (segitiga)

Ukuranna

Méja barudak:78,5 * 53 * 50cm

Tai barudak:30 * 23 * 25.5cm

Méja barudak:67 * 67 * 50cm

Tai barudak:33.5 * 29.5 * 35.5cm

Beurat

sakitar 8kg

Sakitar 7,3kg

Bungkusan

1 hijian / karton;

Ukuran karton: 80cm * 21cm * 56cm

1 hijian / karton;

Ukuran karton: 79 * 17 * 68cm

1. Pendidikan: Aya blok wangunan dina méja, sareng murangkalih tiasa maénkeun blok pambangun. Ieu saé pikeun pendidikan orok.
2. Gampang dibersihkeun: Méja tahan cai, anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén baseuh, gampang dibersihkeun.
3. Dipiceun: Méja sareng tai barudak tiasa dibongkar, janten gampang disimpen.

4. Warna cemerlang sareng garis lemes
Méja palastik cerah sareng warna, sajaba ti bodas biasa, beureum, oranyeu, konéng, héjo, biru, biru sareng ungu ... Rupa-rupa warna sayogi, sareng épék visual na anu caang ngajantenkeun jalma kanyamanan visual. Dina waktos anu sasarengan, kumargi tabel plastik sadayana kabentuk ku kapang, éta ngagaduhan karakteristik luar biasa tina garis lemes.
5. Rupa-rupa sareng bentukna éndah
Méja plastik ngagaduhan ciri pamrosésan anu gampang, janten bentuk jati sapertos kieu langkung acak. Bentuk acak nyatakeun ideu desain anu dipersonalisasi pisan désainer.
6. Ringan, kompak sareng gampang dicandak
Méja plastik karasaeun hampang sareng hampang, anjeun henteu kedah nyéépkeun seueur usaha pikeun gampang dibawa
7. Rupa-rupa sareng aplikasi lega
Méja plastik henteu ngan cocog pikeun tempat umum, tapi ogé pikeun rumah tangga biasa.
8. Gampang dibersihkeun sareng gampang dijagaan
Méja palastik kotor sareng tiasa dikumbah langsung ku cai, anu saderhana sareng merenah. Salaku tambahan, méja plastik kawilang gampang dijaga, ngagaduhan sarat anu kawilang murah dina suhu sareng kalembaban dina jero rohangan, sareng seueur dianggo di sagala rupa lingkungan.

Gambar lengkep

Children Table With Stool And Building Blocks4
Children Table With Stool And Building Blocks2
Children Table With Stool And Building Blocks3

Ngepak

Anggo karton kanggo bungkus

Small Slide6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali