EPE Non-toksik Eco-friendly Play Mat

Pedaran pondok:

Pelindung: EPE play mat nyaéta lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

EPE Non-toksik Eco-friendly Play Mat

EPE

120 * 180 * 0,5cm

150 * 180 * 0,5cm

180 * 200 * 0,5cm

120 * 180 * 1cm

150 * 180 * 1cm

180 * 200 * 1cm

120 * 180 * 1,5cm

150 * 180 * 1,5cm

180 * 200 * 1.5cm

1. Pelindung: mat EPE play lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
2. Pendidikan: Aya abjad, sasatoan, nomer sareng sajabina desain anu dicitak dina kasur. Desain warna-warni sareng éndah dina kadua sisi mat. Ieu saé pikeun pendidikan orok.
3. Gampang dibersihkeun: EPE play mat nyaéta tahan cai. Anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén anu baseuh, gampang dibersihkeun.
4. Non-toksik: EPE play mat didamel tina busa EPE anu mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan.
5. ramah lingkungan: EPE play mat didamel tina busa EPE anu bahan henteu beracun.
6. Non-slip: EPE play mat nyaéta non-slip, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
7. Lemes: EPE mangrupikeun bahan lemes.
8. Warni: Aya desain warna-warni sareng éndah dina permukaan mat.
9. Pendidikan: Aya abjad, sasatoan, nomer sareng sajabina desain anu dicitak dina kasur.
10. Gampang dibersihkeun: EPE play mat nyaéta tahan cai. Anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén anu baseuh, gampang dibersihkeun.

EPE, ogé katelah busa EPE, diwangun ku résin poliétilén kapadetan rendah ngalangkungan foaming fisik pikeun ngahasilkeun gelembung mandiri anu henteu kaetung. Mangrupikeun bahan anu teu bau sareng ramah lingkungan. Ngungkulan kakurangan styrofoam biasa anu rapuh, cacad sareng goréng dina pamulihan. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos cai-buktina sareng uap-buktina, shockproof, insulasi sora, pelestarian panas, plasticity anu saé, kateguhan anu kuat, daur ulang, perlindungan lingkungan, sareng résistansi dampak anu kuat. Beureumna mat ngorondang didamel tina bahan ieu tahan cai, fleksibel, hampang, sareng elastis. Éta ogé tiasa nyerep sareng ngabubarkeun dampak éksternal ngalangkungan bending pikeun ngahontal pangaruh bantalan sareng ngungkulan rapuh styrofoam biasa. , Anu kakurangan deformasi sareng pamulihan anu goréng. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan pangaruh pelestarian panas anu tangtu, sareng orok henteu kedah hariwang dibekukan nalika maén di dinya, sareng tikar ngarayap ogé gampang dibersihkeun

Gambar lengkep

EPE Play Mat0101
EPE Play Mat0102
EPE Play Mat0103
EPE Play Mat-04
EPE Play Mat0105
EPE Play Mat0106

Ngepak

1cm ketebalan EPE play mat tiasa nganggo kantong PE kanggo ngarangkep

EPE Play Mat0202
EPE Play Mat0203

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali