Mat EPE Puzzle

Pedaran pondok:

Pelindung: EPE Puzzle Mat lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

ukuran

Mat EPE Puzzle

EPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

Mangrupikeun cara anu saé pikeun naekeun produk sareng solusi sareng perbaikan. Misi kami nyaéta pikeun netepkeun produk artistik sareng solusi pikeun konsumén anu gaduh kaahlian anu hadé pikeun Trending Products Folds Play Mat kanggo Dijual Harga Murah Didamel di Pabrik Cina, Kami ngabagéakeun pinuh konsumén ti sakumna dunya pikeun nangtoskeun hubungan perusahaan anu aman sareng saling nguntungkeun, gaduh masa depan ngagurilap sasarengan.

Ku inovasi kontinyu, kami bakal nampilkeun anjeun barang sareng jasa anu langkung berharga, sareng ogé méré sumbangan pikeun pamekaran industri mat di bumi sareng luar negeri. Boh padagang domestik sareng luar negeri disambut pisan pikeun ngiringan ngiringan ngahiji.

Bahan EPE mangrupikeun bahan busa anu ramah lingkungan anu anyar kalayan bantalan kakuatan-kuat sareng tahan shock.

Éta fléksibel, hampang, sareng elastis. Éta tiasa nyerep sareng ngabubarkeun dampak éksternal ngalangkungan bending pikeun ngahontal pangaruh bantalan.

Ngungkulan kakurangan styrofoam biasa anu rapuh, (relatif nyarios) cacad sareng goréng dina pamulihan.

Dina waktos anu sasarengan, Épé ngagaduhan séri ciri panggunaan anu unggul sapertos pelestarian panas, résistansi kalembaban, insulasi panas, insulasi sora, anti gesekan, anti sepuh, sareng tahan korosi.

Kontrol standar ku detil, nunjukkeun kakuatan ku kualitas ". Organisasi kami parantos narékahan pikeun ngawangun tim pagawé anu épisién pisan sareng stabil sareng ngajalajah metode paréntah kualitas luhur anu mujarab pikeun mirah PriceList pikeun Cina High Quality Lightweight Backpacking Foldable Air Mattress Inflating Sleep Mat, prosés kami anu sangat khusus ngaleungitkeun kagagalan komponén sareng nawiskeun para pembeli kami kualitas luhur anu henteu béda, ngamungkinkeun urang ngendalikeun biaya, ngarencanakeun kapasitas sareng ngajaga konsisten dina pangiriman waktos.

Daptar Harga Murah pikeun Harga Foam Play Mat Cina, Tim rékayasa ahli kami umumna bakal siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa masihan anjeun sampel gratis pikeun minuhan sarat anjeun. Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun kanggo nyayogikeun anjeun jasa sareng dagangan anu pangsaéna. Nalika anjeun resep kana bisnis sareng barang kami, pastikeun anjeun nyarios ka kami ku ngirim email atanapi nelepon kami gancang. Dina usaha terang dagangan urang sareng perusahaan tambahan, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun nempokeunana. Urang umumna bakal ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya kana bisnis urang pikeun hubungan bisnis sareng kami.

Gambar lengkep

EPE Puzzle Mat1
EPE Puzzle Mat2
EPE Puzzle Mat5

Ngepak

Karton

Small Slide6
EPE Puzzle Mat8
EPE Puzzle Mat9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali