EVA Puzzle Mat

Pedaran pondok:

Kaamanan sareng perlindungan lingkungan: produk ngadopsi prosés mencét pilem Eva, percetakan ramah lingkungan, séhat sareng henteu-toksik.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

XPE Puzzle Mat

XPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

1. Kasalametan sareng perlindungan lingkungan: produk ngadopsi prosés mencét pilem Eva, percetakan ramah lingkungan, séhat sareng non-toksik
2. Permukaan anti selip, aman sareng non-selip: rata permukaan anti-selip diatur, suku henteu lésot, lemes keuna langkung caket kana kulit, ningkatkeun gesekan, ngantep orok ulin sareng ngorondang langkung aman.
3. Kelir caang sareng sababaraha desain: panggunaan rupa-rupa desain pola, orok langkung resep sareng masihan anjeun rohangan pilihan langkung.
4. Desain kandel: rupa-rupa ketebalan aya.
5. Gampang dibersihkeun: éta ngan ukur kedah diusap ku piring anu baseuh pikeun ngabersihan debu.

Komisi urang kedah nyayogikeun palanggan sareng konsumén kami kalayan kualitas luhur anu saé sareng produk digital portabel anu agrésip pikeun Factory outlet pikeun Cina Hot Sale Non Slip Fitness Mat Extra Thick Density Dadaitas EVA Latihan Ekstra Panjang Tebal Eco Friendly Mat, Kami tetep ngudag WIN Kaayaan -Menangkeun sareng konsumén urang. Kami nampi wilujeng sumping ka pelanggan ti sakitar lingkungan anu sumping di luhur pikeun didatangan sareng ngawangun hubungan anu awét.
Émut kanggo ngaraosan bebas ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna sareng kami bakal nawiskeun daptar harga kalapa harita.

Kami nyayogikeun jasa propésional, balesan ajakan, pangiriman tepat waktu, kualitas anu saé sareng harga pangsaéna ka konsumén kami. Kapuasan sareng kiridit saé pikeun unggal palanggan mangrupikeun prioritas kami. Kami difokuskeun unggal detil pamrosésan urutan pikeun konsumén dugi aranjeunna nampi produk anu aman sareng anu saé kalayan jasa logistik anu saé sareng biaya ekonomis. Gumantung kana ieu, produk kami dijual kalayan saé pisan di nagara-nagara di Afrika, Mid-East sareng Asia Tenggara. Taat kana filsafat bisnis 'pelanggan heula, maju payun', kami tulus ngabagéakeun palanggan ti bumi sareng luar negeri kanggo damel babarengan sareng kami.

Gambar lengkep

EVA Puzzle Mat7
EVA Puzzle Mat8
EVA Puzzle Mat9
EVA Puzzle Mat10
EVA Puzzle Mat11
EVA Puzzle Mat12
EVA Puzzle Mat13
EVA Puzzle Mat14
EVA Puzzle Mat15

Ngepak

Karton

Small Slide6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali