FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrikan, pabrik urang perenahna di Kota Linyi, Propinsi Shandong, Cina. Sareng kami parantos ngadamel produk rumah tangga salami langkung ti sapuluh taun. Pabrik urang gaduh sertifikasi ISO9001.

2. Dupi anjeun ngirim kuring Sampel sateuacan kuring mesen?

 Upami anjeun peryogi sampel pikeun mariksa kualitas sareng matéri, kuring nasihat ngagunakeun conto leutik, éta mangrupikeun bagian tina hiji produk lengkep. Sarengsampel leutik gratis, anjeun ngan ukur peryogi mayar biaya pangiriman.

3. Naon waktos pangiriman?

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun. Upami jumlah alit, biasana dina 7 dinten saatos nampi pembayaran. Upami jumlah pesanan ageung, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun waktos produksi. 

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T; Upami jumlah alit, 100% mayar ku T / T. Upami jumlah ageung, anjeun tiasa mayar setoran 30% ku T / T, kasaimbangan 70% ku T / T saatos réngsé produksi; Anjeun ogé tiasa mayar numutkeun metode anjeun, mangga ngahubungan kami pikeun konsultasi. 

5. Naon palabuhan muatan anjeun?

Palabuhan Qingdao, Cina 

6. Naha kuring milih produk anjeun?

Kami pabrik, urang tiasa masihan harga pabrik éta cheapertibatan perusahaan dagang. Anjeun tiasa borong barang langsung ti pabrik kamitanpa perantara, éta bakal ngahémat anjeun seueur artos. Sareng produk perusahaan kami kualitas luhur, aranjeunnajual panas sakumna dunya.

Hoyong damel sareng urang?