Geser ageung

Pedaran pondok:

Produk ieu warna na cerah, henteu gampang diudar, kakuatan tinggi, anti statis, tahan abrasi, tahan sinar matahari, tahan sepuh, tahan rengat, struktur anu aman sareng awét, cocog sareng warna anu harmonis, sareng kombinasi anu pinter dina sababaraha bagian plastik, anu mawa kasalametan, kabagjaan sareng parasaan hirup pikeun barudak.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Ukuranna

Geser ageung 001

10,5 * 7 * 5,8 m

Geser ageung 002

11 * 7,8 * 5,7 m

Produk ieu warna na cerah, henteu gampang diudar, kakuatan tinggi, anti statis, tahan abrasi, tahan sinar matahari, tahan sepuh, tahan rengat, struktur anu aman sareng awét, cocog sareng warna anu harmonis, sareng kombinasi anu pinter dina sababaraha bagian plastik, anu mawa kasalametan, kabagjaan sareng parasaan hirup pikeun barudak.

Slide penting pisan pikeun tumuh barudak. Maén sareng diajar mangrupikeun cara anu paling langsung pikeun nyayogikeun sababaraha kasempetan gim sareng lingkungan anu hadé, anu tiasa ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahontal tujuan dasar maén sareng diajar dina tahap mimiti kahirupan. Ngaliwatan gim, barudak henteu ngan ukur tiasa ngalaksanakeun kabugaran fisik, ngembangkeun katerampilan motor, ningkatkeun kasaimbangan sareng koordinasi, tapi ogé diajar komunikasi, ngarangsang poténsial, sareng ningkatkeun kamampuan kognitif sareng basa nalika kagiatan sosial.

Tega "Palanggan awal, kualitas luhur heula" dina pikiran, kami ngalakukeun raket sareng klien kami sareng nyayogikeun aranjeunna kalayan layanan ahli anu épisién sareng spesialis pikeun Pabrik OEM kanggo China Foam Play Mat, panilitian anjeun bakal ditampi pisan ditambah win-win pamekaran sejahtera anu urang ngarepkeun.
Harga Pabrik OEM, Kami arepkeun urang tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng sadaya para nasabah. Sareng ngarepkeun urang tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan palanggan. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun peryogikeun!

Kami resep reputasi anu saé pisan diantara para pelanggan pikeun kualitas produk anu saé, harga kalapa sareng jasa pangsaéna pikeun diskon diskon Grosir China Kid Kid Play Gym Baby Sleeping Floor Mat, Kami ngabagéakeun para pembeli, asosiasi perusahaan bisnis sareng babaturan ti sadaya daérah ti lingkungan nyarios ka kami sareng milari kerjasama pikeun silih kauntungan.

Gambar lengkep

Large Slide3
Large Slide4

Ngepak

Anggo karton kanggo bungkus

Small Slide6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali