Méja Barudak Leutik

Pedaran pondok:

Méja barudak leutik, didamel tina bahan PP, éta ramah lingkungan. Méja kuat sareng awét, kalayan liang méja dina dua sisi, tiasa dianggo pikeun neundeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produksi

Méja Barudak Leutik

Bahan

PP

Ukuranna

58 * 29.5 * 20.5cm

Beurat

sakitar 0,65 kg / hijian

Warna

Ieu mangrupikeun produk warna anu dikustomisasi. Disaluyukeun numutkeun nomer warna anu dipasihkeun ku konsumén. Sahenteuna 1000 unit per warna

Ngepak

Karton;

12 hijian / karton;

Ukuran karton: 61 * 32.5 * 43cm

Kapasitas Loading tina Hiji Wadah

Wadahna 20GP

Wadah 40GP

Wadah 40HQ

359 karton

(4308 hijian)

732 karton

(8784 hijian)

834 karton

(10008 hijian)

Méja barudak leutik, didamel tina bahan PP, éta ramah lingkungan. Méja kuat sareng awét, kalayan liang méja dina dua sisi, tiasa dianggo pikeun neundeun. Sareng méja ukuranana alit, cocog pisan pikeun murangkalih. Ieu mangrupikeun produk orok anu larang sareng panas di Éropa sareng Amérika.
Ieu mangrupikeun produk warna anu dikustomisasi. Disaluyukeun numutkeun nomer warna anu dipasihkeun ku konsumén. Sahenteuna 1000 unit per warna.

Kami ngagaduhan grup efisiensi anu mumpuni pikeun nawiskeun dukungan anu hadé pikeun klien kami. Urang biasana nuturkeun prinsip-prinsip berorientasi pelanggan, rinci-fokus pikeun Diskon Biasa Cina XPE Tilepan / Barudak / Lipat Orok Lalakon / Barudak Kegiatan Kaulinan Kaulinan / XPE Puzzle / Climbing / Educational Multifunction / Flooring Mat Rug Carpet, Kami ngahargaan poko inti kami Kajujuran dina bisnis, prioritas dina jasa sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun palanggan sareng produk anu saé kualitas sareng jasa anu saé.

Small Children Table14

Gambar lengkep

Small Children Table8
Small Children Table9
Small Children Table10
Small Children Table11
Small Children Table12
Small Children Table12

Ngepak

Small Children Table17
Small Children Table18

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali