Méja Barudak Leutik

  • Small Children Table

    Méja Barudak Leutik

    Méja barudak leutik, didamel tina bahan PP, éta ramah lingkungan. Méja kuat sareng awét, kalayan liang méja dina dua sisi, tiasa dianggo pikeun neundeun.