Geser Leutik

Pedaran pondok:

Produk ieu warna na cerah, henteu gampang diudar, kakuatan tinggi, anti statis, tahan abrasi, tahan sinar matahari, tahan sepuh, tahan rengat, struktur anu aman sareng awét, cocog sareng warna anu harmonis, sareng kombinasi anu pinter dina sababaraha bagian plastik, anu mawa kasalametan, kabagjaan sareng parasaan hirup pikeun barudak.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

Volume

Beurat

Geser Biasa

Plastik

180 * 80 * 125 cm

ngeunaan 0,3 CBM

sakitar 12,5 KG

Gajah Gésér

Plastik

180 * 80 * 100 cm

ngeunaan 0,3 CBM

sakitar 12,5 kg

Produk ieu warna na cerah, henteu gampang diudar, kakuatan tinggi, anti statis, tahan abrasi, tahan sinar matahari, tahan sepuh, tahan rengat, struktur anu aman sareng awét, cocog sareng warna anu harmonis, sareng kombinasi anu pinter dina sababaraha bagian plastik, anu mawa kasalametan, kabagjaan sareng parasaan hirup pikeun barudak.

Slide mangrupikeun alat olahraga anu komprehensif, sareng kagiatan slide ngan tiasa dilaksanakeun ku cara nanjak. Barudak peryogi kersa sareng kapercayaan anu mantep pikeun maén dina slide, anu tiasa ngokolakeun sumanget wanian maranéhna. Nalika murangkalih "ngarénghap", aranjeunna tiasa ngaraosan kabagjaan suksés. Geser mangrupikeun salah sahiji alat pikeun kagiatan olahraga barudak, anu biasa dipendakan di taman kanak-kanak atanapi tempat kaulinan barudak.

Mangpaat kagiatan
Ngan ukur ngalangkungan kagiatan slide. Barudak muterkeun slaid kedah kuat sareng percaya diri, anu tiasa ngokolakeun sumanget budak. Dina gim tiasa ngaraosan kabagjaan suksés.

Gambar lengkep

Small Slide4
Elephant slide

Ngepak

Anggo karton kanggo bungkus

Small Slide6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali