Geser Leutik

  • Small Slide

    Geser Leutik

    Produk ieu warna na cerah, henteu gampang diudar, kakuatan tinggi, anti statis, tahan abrasi, tahan sinar matahari, tahan sepuh, tahan rengat, struktur anu aman sareng awét, cocog sareng warna anu harmonis, sareng kombinasi anu pinter dina sababaraha bagian plastik, anu mawa kasalametan, kabagjaan sareng parasaan hirup pikeun barudak.