TPU Tilepan Mat

Pedaran pondok:

Non-toksik sareng ramah lingkungan: tikét tilepan TPU didamel tina TPU anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

Beurat

TPU Tilepan Mat

TPU

130 * 190 * 1cm

sakitar 6 kg / sapotong

1. Rupa-rupa karasa: Ku ngarobah babandingan unggal komponén réaksi TPU, produk kalayan teu karasa béda tiasa didapet, sareng nalika karasa naék, produk masih ngajaga élastisitas anu hadé sareng tahan maké.

2. kakuatan mékanis tinggi: produk TPU gaduh kapasitas beban-bantosan anu hadé, résistansi dampak sareng kinerja nyerep shock.

3. Résistansi tiis anu hadé: TPU ngagaduhan suhu transisi gelas anu rendah sareng masih ngajaga élastisitas anu hadé, kalenturan sareng sipat fisik anu sanés dikurangan 35 derajat.

4. kinerja olahan anu saé: TPU tiasa diolah ku cara ngolah bahan termoplastik umum, sapertos nyetak suntikan, ékstrusi, sareng kalénder. Dina waktos anu sasarengan, TPU tiasa diolah kalayan persentase tinggi bahan pikeun kéngingkeun paduan polimér kalayan sipat pelengkap.

Korporasi ngajantenkeun filsafat "Janten No.1 dina kualitas luhur, janten dumasar kana peringkat kiridit sareng kapercayaan pikeun kamekaran", bakal teras-terasan ngalayanan konsumén anu luntur sareng anyar ti bumi sareng luar negeri sacara penuh panas pikeun Quots for China Baby Floor Mats for Crawling , Kedah langkung seueur inpo anu diperyogikeun, émut nyauran kami iraha waé!

Quots for China Baby Play Mat and Play Mat harga, Saatos mangtaun-taun nyiptakeun sareng ngembangkeun, kalayan kaunggulan bakat mumpuni terlatih sareng pangalaman pamasaran anu euyeub, prestasi anu luar biasa laun dilakukeun. Kami nampi reputasi anu saé tina konsumén kusabab kualitas produk anu saé sareng layanan purna jual. Kami hormat pisan nyiptakeun masa depan anu langkung sejahtera sareng mekar sareng sadayana réréncangan di bumi sareng di mancanagara!

Gambar lengkep

TPU Folding Mat1
TPU Folding Mat2
TPU Folding Mat5

Ngepak

Anggo kantong sareng karton sanés kanggo bungkus mat

TPU Folding Mat8
TPU Folding Mat9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali