XPE Tilepan Mat (Dipencet Tepi)

Pedaran pondok:

Pelindung: XPE tilepan tikét lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

XPE Tilepan Mat (Dipencet Tepi)

XPE

150 * 200 * 0.8cm

180 * 200 * 0.8cm

150 * 200 * 1cm

180 * 200 * 1cm

180 * 200 * 1.5cm

Tikar ngarayap umumna diwangun ku XPE. Lapisan tengahna nyaéta XPE (busa XPE, bahan anu ramah lingkungan anu henteu bau, sering dianggo dina bungkus makanan), sareng lapisan na bungkus plastik (film warna anu ramah lingkungan, dianggo pikeun nyetak pola). Tikar ngarayap orok asalna di Jepang sareng Koréa Kidul, sareng parantos asak di pasar Jepang sareng Koréa Kidul, sareng kasadaran di pasar Cina laun-laun ngawujud. Aya seueur landian kanggo tikét ngarayap orok, tikar ngarayap orok, tikar ulin orok, sareng tikét kagiatan orok. Nyatana, aranjeunna sadayana ngarujuk kana orok ngorondang.

1. Non-toksik sareng ramah lingkungan: XPE tilepan tikar didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.
2. Pelindung: XPE lipat tikét lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
3. Pendidikan: Aya abjad, sasatoan, nomer sareng sajabina desain anu dicitak dina tikar. Desain warna-warni sareng éndah dina kadua sisi mat. Ieu saé pikeun pendidikan orok.
4. Gampang dibersihkeun: XPE tilepan mat tahan cai. Anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén anu baseuh, gampang dibersihkeun.
5. Portabel: XPE tilepan mat tiasa narilep sareng pak dina kantong (kantong non-anyaman), éta tiasa dibabawa.
6. Éta ngagaduhan pangaruh nyalindung ka murangkalih ..
7. genah: dilipet, gampang dibawa.
8. kelir euyeub: rupa-rupa desain jeung pola rupa-rupa.
9. Non-toksik sareng ramah lingkungan: bahan XPE. Aman sareng henteu-toksik pikeun murangkalih.
10. Gampang dibersihkeun: XPE lipat tikét tahan cai, upami mat na kotor, éta tiasa diberesihan iraha waé ku usap baseuh.
11. Pendidikan: Aya sasatoan sareng serat dina XPE mat tilepan, sareng warna na euyeub, anu ngagaduhan pangaruh pendidikan ka murangkalih.
12. Anti slip: Mat tilepan XPE aman sareng henteu dieunakeun, murangkalih moal bahaya.

XPE mat tiasa disaluyukeun
1. Pola, ukuran sareng kandelna tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén.
2. Nalika palanggan kedah ngarobih, aranjeunna mimitina kedah ngirimkeun kami gambar desain, sareng ngira-ngira harga dumasar kana jumlah warna.
3. Palanggan kedah ngarobih, kedah ngahontal jumlah minimum, sareng kedah ngadamel cetakan énggal.

Gambar lengkep

XPE Folding Mat (Pressed Edge)0101
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0104
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0103
XPE Folding Mat6
XPE Folding Mat2
XPE Folding Mat3
XPE Folding Mat
XPE Folding Mat1
XPE Folding Mat4

Ngepak

Anggo kantong non-anyaman kanggo bungkusan masing-masing, sareng kantong anyaman ageung (atanapi karton) kanggo luar

XPE Folding Mat (Pressed Edge)0102
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0103
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0104
big woven bag
XPE Folding Mat (Pressed Edge) packing
Non-woven bag (4).jp

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali