XPE Non-toksik Eco-friendly Play Mat

Pedaran pondok:

Non-toksik sareng ramah lingkungan: XPE play mat didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

Ukuranna

XPE Non-toksik Eco-friendly Play Mat

XPE

120 * 180 * 0,5cm

150 * 180 * 0,5cm

180 * 200 * 0,5cm

120 * 180 * 1cm

150 * 180 * 1cm

180 * 200 * 1cm

120 * 180 * 1,5cm

150 * 180 * 1,5cm

180 * 200 * 1.5cm

1. Non-toksik sareng ramah lingkungan: XPE play mat didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.
2. Pelindung: XPE play mat nyaéta lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
3. Pendidikan: Aya abjad, sasatoan, nomer sareng sajabina desain anu dicitak dina tikar. Desain warna-warni sareng éndah dina kadua sisi mat. Ieu saé pikeun pendidikan orok.
4. Gampang dibersihkeun: XPE play mat henteu tahan cai. Anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén anu baseuh, gampang dibersihkeun.
5. Kuat sareng langkung awét: XPE play mat langkung kuat sareng langkung awét tibatan EPE play mat.
6. Non-toksik: XPE play mat didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan.
7. Ramah lingkungan: XPE play mat didamel tina busa XPE anu bahanna henteu beracun.
8. Non-slip: XPE play mat nyaéta non-slip, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
9. Lemes: XPE mangrupikeun bahan lemes.
10. Warni: Aya desain warna-warni sareng éndah dina permukaan mat.

Kami ayeuna gaduh tim kinerja anu trampil pikeun nyayogikeun jasa kualitas anu saé pikeun konsumén kami. Kami sering nuturkeun prinsip-prinsip berorientasi pelanggan, detail-fokus pikeun Harga Termurah China Waterproof Anti-Tabrakan Non-Racun BPA Free Foldable and Portable XPE Baby Play Mat, Narékahan hésé kéngingkeun kasuksésan anu kontinyu dumasar kana kualitas, reliabilitas, integritas, sareng lengkep pamahaman dinamika pasar.

Harga Pangsaeutikna China Baby Play Mat sareng harga Foam XPE, Ayeuna jaringan penjualan kami teras-terasan ningkat, ningkatkeun kualitas jasa pikeun nyumponan paménta konsumén. Upami anjeun resep kana solusi naon, anjeun kedah ngahubungan kami iraha waé. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun dina waktos anu caket.

Gambar lengkep

XPE Play Mat-1
XPE Play Mat-2
XPE Play Mat-3
XPE Play Mat-4
XPE Play Mat-5
XPE Play Mat-6

Ngepak

Ketebalan 0,5cm XPE play mat tiasa nganggo kantong non-anyaman sareng kantong PE kanggo dibungkus.
1cm, 1,5cm ketebalan XPE play mat ngan tiasa nganggo kantong PE kanggo ngarangkep

EPE Play Mat0202
EPE Play Mat0203

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali