XPE Puzzle Mat

Pedaran pondok:

Non-toksik sareng ramah lingkungan: XPE Puzzle Mat didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Bahan

ukuran

XPE Puzzle Mat

XPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

1. Non-toksik sareng ramah lingkungan: XPE Puzzle Mat didamel tina busa XPE anu mangrupikeun bahan anu aman, ramah lingkungan sareng sanés toksik kanggo orok.
2. Pelindung: XPE Puzzle Mat lemes sareng henteu dieunakeun, orok tiasa maén sareng ngorondang kalayan aman.
3. Pendidikan: Aya abjad, sasatoan, nomer sareng sajabina desain anu dicitak dina tikar. Desain warni sareng éndah dina mat. Ieu saé pikeun pendidikan orok.
4. Gampang dibersihkeun: XPE puzzle mat tahan cai. Anjeun tiasa ngabersihkeun ku kaén anu baseuh, gampang dibersihkeun.
5. Langkung awét sareng langkung kuat: XPE puzzle mat didamel tina busa XPE anu langkung awét sareng langkung kuat tibatan EPE puzzle mat.

Umumna berorientasi ka konsumén, sareng éta tujuan utama urang pikeun henteu ngan ukur panyadia anu paling dipercaya, dipercaya sareng jujur, tapi ogé mitra pikeun konsumén kami pikeun Pangiriman Anyar pikeun Cina Mudah Pabrik Harga Pabrik Desain Anyar Tahan Lama XPE EPE Lantai Tikar Foam Lantai Tikar Puzzle Tikar Lantai Busa, Kami yakin yén anjeun bakal bungah ku harga jual anu réalistis, produk sareng solusi anu saé sareng pangiriman gancang. Kami ngarep pisan anjeun tiasa masihan kami prospek pikeun nyayogikeun anjeun sareng janten pasangan anu pangsaéna!

Kami tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun dagangan sareng perbaikan. Dina waktos anu sami, urang ngerjakeun padamelan sacara aktip pikeun ngalakukeun panilitian sareng kamajuan pikeun 100% Pabrik Asli Cina Lemes Waterproof Non-Toxic Baby Play Mat Cartoon Large XPE Puzzle Play Mat, Kami nampi pisan pals ti sadayana lapisan umur pikeun moro gotong royong sareng ngahasilkeun énjing anu langkung luar biasa sareng éndah.

100% Pabrik Asli Cina Foam Floor Lipat Baby Play Mat sareng Baby Foam Play Mat harga, Dumasar prinsip pituduh kami ngeunaan kualitas mangrupikeun konci pikeun pangwangunan, kami teras-terasan narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi konsumén kami. Sapertos kitu, kami tulus ngundang sadaya perusahaan anu resep ngahubungi kami pikeun kerjasama anu bakal datang, Kami ngabagéakeun palanggan anu lami sareng énggal pikeun silih nyekel pikeun ngajajah sareng ngembangkeun; Kanggo inpormasi lengkep, anjeun kedah ngaraos bebas ngahubungi kami. Hatur nuhun. Alat-alat canggih, kontrol kualitas ketat, jasa orientasi pelanggan, kasimpulan prakarsa sareng paningkatan cacat sareng pangalaman industri anu jembar ngamungkinkeun urang ngajamin langkung seueur kasieun sareng reputasi pelanggan anu, salaku imbalanna, nyandak urang langkung seueur pesenan sareng manpaat. Upami anjeun resep kana sagala barang dagangan kami, émut pikeun ngarasa bébas ngahubungi kami. Enquiry atanapi nganjang ka perusahaan kami nampi pisan. Kami ngarep pisan pikeun ngamimitian win-win sareng kemitraan ramah sareng anjeun. Anjeun tiasa ningali langkung seueur detil dina halaman wéb kami.

Gambar lengkep

XPE Puzzle Mat01
XPE Puzzle Mat02
XPE Puzzle Mat03

Ngepak

Karton

Small Slide6
XPE Puzzle Mat5
XPE Puzzle Mat3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali